De stijllessen van Camille Razat |Fashionchick

2022-04-21 08:00:46 By : Ms. Ruby ru

Geen serie zó veelbesproken als Emily in Paris. En hoewel Lily Collins als hoofdpersonage met flamboyante kledingstijl vaak de show steelt, verdient Camille Razat misschien nog wel meer aandacht wanneer het aankomt op haar kledingstijl. Zoals het een echte Parisienne betaamt, hangt dat typische ‘je ne sais quoi’ om haar heen. Kijk en leer van haar stijl.

Camille Razat speelt de (ex-)vriendin van Gabriel onder haar eigen naam in hitserie Emily in Paris. En terwijl Emily Cooper grotendeels de show steelt, mag Camille absoluut niet over het hoofd worden gezien. Niet alleen inspireert haar stijl, deze is ook nog eens een stuk draagbaarder dan die van Emily. Ontdek de vier stijllessen die we van haar leerden.

Niets klassieker dan een outfit in zwart-wit of donkerblauw en wit, bewijst Camille in de Amerikaanse hitserie. Wellicht een beetje stereotyperend Frans, maar de look werkt desondanks. Ideaal voor een dag op kantoor of wanneer je een belangrijke presentatie hebt. 

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: een statement-pak is een absolute musthave voor iedere vrouw. Niet alleen straalt een stoer pak kracht uit, het laat je ook in één klap goed voor de dag komen, waar je ook gaat of staat. Camille kiest hier voor opvallend rood, maar we raden je aan een kleur te kiezen die dichtbij je staat.

Camille schuwt niet om huid te tonen – en waarom zou je ook? In verschillende outfits laat ze zien hoe je laagjes op subtiele wijze draagt en als een echte Française combineert, zoals met een croptop. 

Cropped-fit Gebreide Top Met Bandjes Dames Roze

Gebreid Mouwloze Top Dames Bruin

Cropped Polo Top Dames Zwart

Cropped Gebreide Top Dames Green

Ba&Sh | de Bijenkorf

Leer met wol of juist een grovere stof; het gaat perfect samen volgens de actrice. En geef haar eens ongelijk: de contrasterende materialen zorgen voor een originele look, die altijd goed is.

Leren broek JXGRACE STRAIGHT HW LEATHER PANTS

Leren broek DIJA Leren short met zakken opzij

Studio Ar By Arma | Cramers van Asten

Naomi Strawberry Broek Koraal AR001L221202.01

Gele Trui Dee Knitted Pull L/s

Hoge Hals Gebreide Trui Dames Green

New Balance Benelux | New Balance

New Balance NB Bucket Hoed - Black, Black

Zo draag je de stijl van Emily in Paris

Emily in Paris: welke stijllessen leerde ze na seizoen 1?

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Kies voor cozy met deze heerlijke loungewear Fashion Lees ook Zorg dat je deze zomerjassen in je kast hebt hangen Fashion Lees ook Hardlopen doe je met New Balance Fashion Lees ook Wintertrends die perfect passen bij skinny jeans Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Kies voor cozy met deze heerlijke loungewear

Zorg dat je deze zomerjassen in je kast hebt hangen

Hardlopen doe je met New Balance

Wintertrends die perfect passen bij skinny jeans

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.